5/4/08

Καποτ'αστιές #2

Απόηχος του live και των πολύ φορτωμένων ημερών που προηγήθηκαν..

Θέλω να ηρεμήσω. Όχι με την έννοια της ησυχίας, αλλά να χαλαρώσω, πώς το λένε; Να κουλάρω και να βγώ από την τσίτα των ημερών.

Στα του live τώρα. Ωριαίο το προγραμμά μας, όπως είχε κανονιστεί άλλωστε. Το αριστερό skill του συνεδριάζειν αενάως καθυστέρησε σημαντικά την έναρξη της συναυλίας(μιλάμε για μιάμιση ώρα).
Η εμφάνιση μας για μένα κρίνεται αρκετά ικανοποιητική δεδομένων των συνθηκών και μπορώ να πώ και πως γούσταρα πολύ. Πολύ θετικό ήταν πως αυτό πέρασε και στον κόσμο από κάτω(μου άρεσαν επίσης τα σχόλια που πήρα μετά περί μετάλλαξης και μεταμόρφωσης του συγκροτήματος προς το πολύ καλύτερο). Κορυφαίες στιγμές μας σύμφωνα με γνώμες άλλων: Which side are you on, Παράβαση, Έλσα σε φοβάμαι, Το χειμώνα ετούτο(πουλάει ακόμα ο Σαββόπουλος). Μείον για μένα η εκτέλεση της υβρεοπομπής. Δεν ήμασταν εκεί..
Μετά το live και το επόμενο συγκρότημα ακολούθησε εκτός προγράμματος εμφάνιση εμού και άλλων δύο μελών της μπάντας(παρεμβάλονταν και δυο ποζέρια σε ανύποπτο χρόνο), με αμφίβολα μεν τεχνικά, εντυπωσιακά γλυκά δε αποτελέσματα.
Περιμένω να πάρω φωτογραφίες, βίντεα και ηχογραφήσεις για να σας κεράσω.

Ο ειρμός μου είναι ακόμα μπερδεμένος από χθές, οπότε σας αφήνω προσωρινά κάπου εδώ.