7/10/08

Ξαγρύπνια

Όταν ξυπνάς στη μέση του ύπνου σου ενώ δεν πρέπει, κάνεις περίεργα πράγματα. Αρχίζοντας όμως με ένα τσιγάρο, αν κουβαλάς και αυτή την κακή συνήθεια.

Στη διάρκεια του δικού μου τσιγάρου απόψε, είπα να ξαναbloggάρω μετά από πολύ καιρό. Είπα πως θα είμαι και πιο συνεπής πλέον, να δω αν θα το θυμάμαι και αύριο ή απλά θα εξαφανιστεί, όπως τα χιλιάδες όνειρα που βλέπουμε κάθε βράδυ, στις πύλες του ανεξήγητου υποσυνείδητου κλπ κλπ μπλα μπλα μυστήρια μπλα μπλα πνεύμα μπλα μπλα μπλα Ελλάς.

Ελλάς λοιπόν και ορθοδοξία. Well, όχι ακριβώς ορθοδοξία(άλλο θέμα αυτό), αλλά κομμάτι της απανταχού χριστιανοσύνης το μικρό αποψινό μας θεματάκι. Ένα λινκ κι ένα σκρήνσοτ αρκούν:



3 χωρωδοί:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Wow! Έκανες ποστ! Το είπες και το εννοούσες δηλαδή!!!
Καλά, το έχουν ξεφτιλίσει εντελώς το θέμα.. Σε λίγο θα οργανώσουν και διγωνισμό και όποιος κερδίσει θα είναι αυτός που θα ικανοποιηθούν και τα αιτήματά του και θα κερδίσει μαζί και ένα ταξίδι στα Ιεροσόλυμα και έναν πλατινιένο δίσκο με ψαλμούς και τα πρώτα 5 από το TOP5 των ψαλμών..
Καλημέρα!

fouTouristas είπε...

και όμως..γυρίζει!

ωραία η ιδέα σου, ίσως να έχει αντίκτυπο, πάμε για τα ποσοστά;

πάντως, πιστεύω πως, με την επιτυχημένη κυκλοφορία του το προηγούμενο Πάσχα, ο δίσκος του Γονίδη με τους ύμνους της μεγάλης εβδομάδας πρέπει να είναι το CD-έπαθλο.

καλωσήρθες στο προς ανανέωση ιστολόγιό μου.. :)

Ιωάννης Αιθεροβάμων είπε...

Είχα γράψει κι εγώ μία παράκληση. Νομίζω να μείνει ο Sneijder στη Ρεάλ Μαδρίτης.